penulis blog yang cukup bergaya. HAHA

My photo
gua taip segala benda yang terlintas kat otak gua ni. kalau otak gua blur, memang benda merepek lah yang gua akan post. HAHA.

29 February 2012

29 Februari

oh hai. selamat pagi.

semalam tidur awal, so bangun awal. dah lama aku tak rasa badan sesegar pagi ni. selalunya aku bantai tidur 10jam, bangun je badan tetap letih. but hari ni rasa ceria sikit lah kot. aku bangun awal ni pun sebab nak balik hostel tadi. HAHA.

oh ya, ini adalah entri istimewa sebab ianya hanya akan muncul 4tahun sekali je. HAHA. aku bersyukur kerana aku dilahirkan pada 1 Mac sebab kalau ibu aku melahirkan aku pada 29 Februari, memang 4tahun baru aku sambut hari lahir aku. tak ke sadis camtu? HAHA. tapi ok juga tu. setiap 4tahun,  bantai ar beli 4 kek sekaligus. HAHA.

so, aku disini nak mengucapkan selamat hari jadi pada sesiapa yang menyambutnya hari ini. semoga umur kau 4kali ganda lebih panjang daripada kami yang lahir di tarikh biasa je ni. HAHA.


10 Comments:

✿ Є˩ɛɛи Ѵσℓʏℓɛтα ✿ said...

haha, comel doh ;D
btw HAPPY BIRTHDAY , may Allah bless you . semoga ape yang awak inginkan dimakbulkan . Amin :)
#sorry wish awal , takut takde mse esok . peace \/

Izzat said...

terima kasih cik Є˩ɛɛи sebab jadi orang yang pertama wish. :)

✿ Є˩ɛɛи Ѵσℓʏℓɛтα ✿ said...

well . HAHA . your welcome :)

Izzat said...

wahh wahh wahh. dah 2,3hari baru nampak muka mu. HAHA. busy bebenor ek :)

✿ Є˩ɛɛи Ѵσℓʏℓɛтα ✿ said...

busy gila kot , sy kt hostel sekolah lah , bukan nya dekat U mcm awak kan . kdg2 je sy onl , HAHAA
budak skolah kan ,, mmg mcm ni lah ;p

Izzat said...

haha. ok ler tu. form6 lah kata,kan. :)

✿ Є˩ɛɛи Ѵσℓʏℓɛтα ✿ said...

HAHA okay :)

Izzat said...

asrama sekolah tak best. tak boleh nak ponteng kelas. HAHA.

✿ Є˩ɛɛи Ѵσℓʏℓɛтα ✿ said...

OHH MEMANG ! TAPI BOLEH JE SAYA PONTENG , DON'T WORRY ;)

Izzat said...

oh reallllly. pura-pura sakit ler tuuuu. HAHA.