penulis blog yang cukup bergaya. HAHA

My photo
gua taip segala benda yang terlintas kat otak gua ni. kalau otak gua blur, memang benda merepek lah yang gua akan post. HAHA.

01 March 2012

Selamat Hari Jadi, Sayang!

SELAMAT HARI JADI, SELAMAT HARI JADI, SELAMAT HARI JADI IZZAT HAZWAN, SELAMAT HARI JADI! 
YEAY! AKU DAH TUA!





Alhamdullilah, hari jadi ku telah menjelma. Umur aku kini sudah mencecah ke angka 22. Ya, aku tahu. Aku sudah tua. HAHA. Semoga segala azam ku ditahun ini akan tercapai kelak. Terima kasih ku yang tak terhingga aku ucapkan kepada ibu & ayah serta adik-beradik ku kerana sentiasa memberi sokongan kepada ku. tak lupa juga kepada kawan-kawan ku.

ALLAH SELAMATKAN KAMU, ALLAH SELAMATKAN KAMU, ALLAH SELAMATKAN IZZAT HAZWAN, ALLAH SELAMATKAN KAMU!


kau gelak-gelak apahal? aku tahulah oiii. memang ini birthday aku, memang aku sendiri yang wish, memang aku sendiri yang buat entri. aku kan memang seorang ForeverAlone OVER 9000!!!!

HAHAHAHAHAHAHA

4 Comments:

hazaika said...

hensem 22..selamat hari lahir ijat!

Izzat said...

HAHA. terima kasih sangat2 ya cik ecah! :)

hazaika said...

wah ingat dah xkenal si ecah ni..hahhaa

Izzat said...

memang mengarutlah kalau dah lupa siapa cik ecah ni. ISH ISH ISH.