penulis blog yang cukup bergaya. HAHA

My photo
gua taip segala benda yang terlintas kat otak gua ni. kalau otak gua blur, memang benda merepek lah yang gua akan post. HAHA.

28 March 2012

Angry Birds Space (PC)

oh hai. selamat pagi mehhh?

ada sesiapa dah pernah main Angry Birds yang terbaru ni? aku dah try dah. tapi mula-mula aku main game ni dekat Galaxy Tab aku. seriously aku tak tahu game ni siap keluar untuk pc serentak. ingatkan nak kena tunggu 2-3bulan lagi baru masuk pc. HAHA.

ini versi tablet/handphone.


ini pula versi PC.








agak unik berbanding versi lama.





dah lepas stage pertama. HAHA.

kalau korang nak download yang versi PC ni, sila tekan "Mediafire" ini ek.

oh ya, sila berterima kasih kepada 123FullSetup untuk game yang hebat ni ya.

2 Comments:

hazaikazulkafli™ said...

adui..masih tak minat game..macam best...huhuuh

Izzat said...

tak minat takpe lorhhh. tapi apa salahnya mencuba. HAHA.