penulis blog yang cukup bergaya. HAHA

My photo
gua taip segala benda yang terlintas kat otak gua ni. kalau otak gua blur, memang benda merepek lah yang gua akan post. HAHA.

09 March 2012

Lesen Oh Lesen.

oh hai. selamat malam mehh.

sekarang ni aku dah start cuti sem. selalunya cuti sem di kolej aku ni tak sampai 3minggu pun. tapi entah kenapa kali ni cuti sem kali ni hampir sebulan! memang syok gila lah, kan. tetapi yang tak syok nya ialah aku masih tiada lesen kereta. so nak pergi mana-mana memang tak dapat lah. *facepalm*

dan disebabkan masalah ketiadaan lesen itu telah membelenggu diri ku selama hampir 3tahun ni, jadi cuti sem yang panjang ni aku berharaplah dapat ambil test JPJ. aku dah lama dah ada lesen L ni. setiap 3bulan aku renew sejak dari tahun 2009 lagi sampai sekarang ni. FFFFUUUUU.


aku bukannya taknak ambil balik dah test tu, tetapi masalahnya aku tiada masa! waktu aku belajar dekat MMU, Melaka pun bukannya tiap-tiap cuti sem aku nak balik rumah ni. sekarang ni bila dah belajar di kolej berdekatan Bangi ni, aku masih lagi tiada masa sebab cuti sem sampai 2minggu je kot. HUH.

Insya'Allah, minggu depan aku nak try renew lesen L aku ni, then cuba pergi ambil test JPJ tu semula. umur aku dah melangkau angka 22tahun dah. patutnya aku yang drive kereta sekarang ni, bukannya ibu ayah aku ni lagi. mereka sepatutnya dah boleh relax dekat kerusi penumpang dah. *facepalm*

5 Comments:

hazaikazulkafli said...

aiyooo...apa cita..lamanya..ingat dah round satu malaysia..hehehe..slow2..boleh la tu..

✿ Є˩ɛɛи Ѵσℓʏℓɛтα ✿ said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHHAHAH

Izzat said...

ecah: itulah pasal nye beb. takde masa dohh. tertangguh 3tahun. gila betul. HAHA.

NSZ: takpe kau. gelaklah puas-puas ya. CISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

hazaikazulkafli said...

yeke 3tahun...memang lama ah cerita dia..hahha

Izzat said...

itu lah pasalnya. tertangguh sejak tahun 2009 dulu. HAHA.