penulis blog yang cukup bergaya. HAHA

My photo
gua taip segala benda yang terlintas kat otak gua ni. kalau otak gua blur, memang benda merepek lah yang gua akan post. HAHA.

15 March 2012

Contest, Giveaway Or Something Like That Lah.

oh hai. selamat malam mehh.

ya, aku terasa nak bermurah hati sedikit kali ni. aku nak buat contest yang paling hebat di alam semesta ni beserta dengan hadiah yang juga paling hebat di alam semesta ni. sila follow step-by-step ek;

1. korang tak perlu LIKE fanpage aku sebab aku takde fanpage pun.


2. korang tak perlu follow blog aku.


3. korang tak perlu tag nama kawan-kawan blog korang.


4. korang tak perlu buat apa-apa pun.


5. korang tak perlu follow twitter aku sebab aku tak tahu nak guna benda alah tu.

dan hadiahnya yang paling hebat di alam semesta ni ialah NOTHING. ABSOLUTELY NOTHING.

sila sebarkan supaya aku boleh dapat pageview yang tinggi ya.

adios! HAHA.


p/s: ini hanyalah gurauan. nanti aku buat contest betul-betul ek. HAHA

14 Comments:

✿ Є˩ɛɛи Ѵσℓʏℓɛтα ✿ said...

HAHA igtkan rajin sgt lah tadi kan

Izzat said...

HAHA.

takde fulus lagilah. HAHA. kalau perempuan, bolehlah bagi dress ke apa ke agaknya. HAHA

✿ Є˩ɛɛи Ѵσℓʏℓɛтα ✿ said...

ehh takpe sekarang teknologi dah canggih , daun pun boleh jadi duit . nanti pergi kutip tepi jalan then pegi bank . HAHA
lelaki boleh ape bagi dress jugak , tak pun bagi cimpanzi 1 , comel doh . HAHA

Izzat said...

bagus juga idea mu itu. HAHA. boleh je bagi cimpanzi, tapi bersedialah untuk ditangkap polis sebab takde lesen bela beruk. HAHA.

✿ Є˩ɛɛи Ѵσℓʏℓɛтα ✿ said...

kenapa kene tangkap pulak??
ala it's okay , letak binatang tuh dalam poket doremon boleh , HAHA

Izzat said...

kalau doraemon wujud, memang dah lama saya tangkap doraemon dulu sebelum tangkap binatang lain. HAHA.

✿ Є˩ɛɛи Ѵσℓʏℓɛтα ✿ said...

dia memang wujud lah , kat rumah saya ada 1 . HAHA

Izzat said...

elehhhh.

nak tipu budak-budak boleh lah. HAHA.

✿ Є˩ɛɛи Ѵσℓʏℓɛтα ✿ said...

haishh awak nih , susah betul nak percaya . percaya je lah tak payah cakap banyak . HAHA

Izzat said...

susah nak percaya cakap awak ni. hmm. jap. awak bagi RM1000, baru saya percaya. HAHA.

✿ Є˩ɛɛи Ѵσℓʏℓɛтα ✿ said...

malas . 1 sen pun saya taknak bagi ;p

Izzat said...

cisss.

kedekutnya. HAHA

✿ Є˩ɛɛи Ѵσℓʏℓɛтα ✿ said...

well . haruslah . HAHA

Izzat said...

cehhhhh.

kedekut taik hidung masin betul dia ni. HAHA.