penulis blog yang cukup bergaya. HAHA

My photo
gua taip segala benda yang terlintas kat otak gua ni. kalau otak gua blur, memang benda merepek lah yang gua akan post. HAHA.

29 March 2012

KFC + Lagu Balik Kampung = WHAT THE FUCK?

oh hai. selamat pagi mehh.

ya-ya, seperti tajuk yang tertera di entri ni. aku tertanya-tanya si bahlol manalah yang dapat idea untuk ubahsuai lagu Balik Kampung menjadi lagu tergedik-gedik KFC ni? WHAT THE FUCK IS WRONG WITH Y'ALL dohh? HAHA.

kalaulah arwah Sudirman masih hidup lagi, mau di JudoChop nya tengkuk komposer yang modified lagu beliau itu. HAHA. but seriously, meremang bulu roma aku dengar lagu ni sebab suara perempuan yang menyanyi tu sangat over gedik dengan slang ala mat salleh nya. HAHA.

sudah lah di tukarnya slogan dari "It's Finger Lickin' Good" kepada "So Bad Good" dan sekarang ni letak lagu "Balik Kampung Makan" untuk promosinya pula. the fuckkkk. kreatif biar bertempat, janganlah sampai jadi lagu perempuan gedik pula oiiii. HAHA.

so good? the fuckkkk..

4 Comments:

hazaikazulkafli™ said...

xpuas hati nampak...hahahha

Izzat said...

memang tak puas hati dohhh.

meremang bulu roma, bulu ketiak apa semua ni bila dengar lagu merepek ni.

hazaikazulkafli™ said...

hahha...ila damia rasanya yang nyanyi lagu tu..hahah..

Izzat said...

yeke?

patutlah tak sedap. HAHA.