penulis blog yang cukup bergaya. HAHA

My photo
gua taip segala benda yang terlintas kat otak gua ni. kalau otak gua blur, memang benda merepek lah yang gua akan post. HAHA.

05 February 2011

terima kasih mehh.

selamat pagi dan selamat sejahtera mehh.

hari ni aku tak akan dapat buat entri panjang-panjang sebab aku tengah demam. huh. ubat tu tak adalah, tapi aku dah telan 2 biji panadol tadi. bagi aku, ini adalah demam yang agak teruk yang aku pernah alami sepanjang hayat aku sebab aku langsung tak dapat nak gerakkan badan. adehh.

lepas tu on kipas dengan kekuatan no.1 pun dah cukup untuk membuatkan aku menggigil. memang aku berselubung dengan selimut saja lah sejak malam tadi sampailah sekarang ni. aishhhh. lepas tu kepala aku rasa berdenyut-denyut bagaikan dipukul dengan keyboard komputer. HAHA. ok, sorry, aku cuba melawak diwaktu aku sakit je.

apa-apa pun, aku nak ucap terima kasih kepada korang semua sebab sudi jadi follower aku. thanks a lot mehh. jangan lupa, rajin-rajinkanlah diri tu melawat blog buruk aku ni. HAHA. dan jangan lupa juga untuk tinggalkan komen korang di entries aku ni. HAHA.

ok, jari aku dah tak larat nak taip panjang-panjang. chowwwwwwwww.

4 Comments:

Mejuez said...

sama2 bro :D

teruskan menulis entri yang lebih menarik lagi okey!

Chayok!

Izzat said...

hahaha.

insyaAllah.

dah sihat nanti, memang banyaklah benda aku nak taip.

AesyaZealous said...

jgn ponteng makan ubat.

Izzat said...

hahah.
dah ponteng dah pun.
actually, mana ada ubat. panadol adalah. huh.