penulis blog yang cukup bergaya. HAHA

My photo
gua taip segala benda yang terlintas kat otak gua ni. kalau otak gua blur, memang benda merepek lah yang gua akan post. HAHA.

24 February 2011

Mac OS X Theme on Window 7

selamat pagi mehh.

aku malas nak taip banyak. aku cuma nak beritahu yang aku dah ubah theme window 7 aku kepada theme apple mac os x. ya-ya, aku miskin. tak mampu nak beli apple Macbook yang 2kali ganda lagi mahal daripada laptop aku ni. so dapat guna theme yang dah hampir skala 1:1 dengan theme apple betul pun dah kira cukup bagus. HAHA.

*sila tekan gambar untuk membesarkannya.


so inilah rupa desktop aku sekarang ini. semua butang itu berfungsi ya. sekian terima kasih. chowwww.

2 Comments:

scha said...

nice!
thumbs up!

Izzat said...

terima kasih wokk. lol