penulis blog yang cukup bergaya. HAHA

My photo
gua taip segala benda yang terlintas kat otak gua ni. kalau otak gua blur, memang benda merepek lah yang gua akan post. HAHA.

27 April 2012

K-POP

oh hai lagi sekali.

memandangkan aku tengok banyak blogger sekarang ni bercakap/menaip tentang K-POP ni di blog mereka, aku pun tak nak melepaskan peluang untuk menaip tentang topik ni sementara ia nya masih tengah hangat. nanti dah sejuk, tiada siapa yang nak baca lagi dah. HAHA.

ok, aku akui, aku langsung tak tahu apa-apa tentang K-POP ni. apa nama kumpulan yang tengah famous sekarang ni? aku tak tahu langsung, ok. so kenapa aku mengada-ngada nak juga buat entri K-POP kalau tak tahu apa-apa pun? saja je, biar ar blog aku ni famous sikit. pasti boleh dapat banyak pageview kalau buat entri tentang K-POP ni. HAHA.

ada kawan aku ni cakap dia minat kumpulan Big Bang, ada yang cakap dia minat 2PM pula, ada pula yang minat Girls Generation. aku? dah namanya aku tak tahu apa-apa tentang K-POP, sudah semestinya aku tak tahu nak minat kumpulan yang mana. maaflah, jarang tengok MTV. nak tengok di youtube? mana bolehhhh. nak jimat bandwidth broadband mehh. HAHA.

tetapi yang pastinya, hanya ada 2 je artis yang bertaraf K-POP lah agak nya di fikiran aku ni;

RAIN.
(aku tahu pasal dia ni pun sebab nama dia agak famous dulu dengan drama FullHouse dia tu)


BOA
(aku tak pasti dia ni K-POP ke tak sebab dia famous di Jepun dulu. sekarang entahlah)


POP ini juga yang terbaik! HAHA.


so itu je lah 2 artis K-POP yang aku tahu. kenal je, tapi bukan pernah dengar lagu diorang ni pun. HAHA. but aku tertanya-tanya juga apa yang menyebabkan kulit diorang sangat putih. lama sangat duduk di negara bercuaca sejuk, kot? HAHA. sampai sini je entri aku. ciao.

5 Comments:

hazaikazulkafli™ said...

paddle pop..hahhaa

✿ Є˩ɛɛи Ѵσℓʏℓɛтα ✿ said...

k-pop k-pop k-pop k-pop

Izzat said...

mehh aku tolong gelakkan untuk kamu berdua ya. HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA

✿ Є˩ɛɛи Ѵσℓʏℓɛтα ✿ said...

gelak tuh pendek sangat lah , cer panjang lagi . hahaha

Izzat said...

malas nak Ctrl+V banyak kali. tu yang pendek je tu. HAHA.