penulis blog yang cukup bergaya. HAHA

My photo
gua taip segala benda yang terlintas kat otak gua ni. kalau otak gua blur, memang benda merepek lah yang gua akan post. HAHA.

27 January 2011

Ketagihan

ya. malam ni aku nak cerita pasal ketagihan aku ni. aku ketagih pada PERMAINAN VIDEO. susah nak elak dohh. hari2 aku pasti nak main game.

tetapi baru2 ini, aku telah bawa ketagihan aku ni ditahap tertinggi apabila aku sanggup buat akaun facebook baru semata2 hendak bermain game didalam facebook. malah aku telah add beratus2 orang asing didalam itu semata2 hendak naik level dengan cepat. hahah. over meh.

game yang aku maksudkan ialah Crime City. aku rasa excited gila babi bila main game ni duhh. tak tau la kenapa. damn sungguh. berjam2 habis begitu je. hahha. petang semalam buat akaun, hari ni dah level 20. lol.

persoalannya, adakah ia menjadikan aku seorang penagih tegar? adakah aku perlu masuk pusat pemulihan untuk memulihkan ketagihan terhadap videogame ni? lol.

2 Comments:

En.Perghh said...

hmm.. patut masuk pusat serenti je ni... ketagihan melampau.. Kalau kene alat exhale tu waktu roadblock knfem xlpas ni...

Izzat said...

masuk pusat serenti ek?
aku suka idea ko tu.
sungguh bernas.
nanti aku apply loan ptptn nak masuk ke sana.